Hoe vind je jezelf als organisatie opnieuw uit? Met deze vraag gaat het radio programma BNR IN BEDRIJF het gesprek aan, op zoek naar inspirerende verhalen voor ondernemers en luisteraars. We voelen ons vereerd ons verhaal te mogen doen. 12 november sprak onze Founder Marcel Mens, Managing Director Mischa Voogt met Maarten Bouwhuis van BNR en Bart Manuel van Dept. Tegenwoordig helpen we organisaties hun doelen te behalen door slimme inzet van spel, maar een aantal jaar terug was gamification nog niet onze core.

Dit was niet het enige dat veranderde, in 2018 gaf onze founding father Marcel Mens ruimte voor een nieuwe frisse wind. Mischa Voogt zorgt voor focus binnen de organisatie. Hoe kwam Marcel tot het besluit het roer uit handen te geven? Benieuwd waar we vandaan komen en hoe we sterker uit die transitie gekomen zijn? Luister hierboven de podcast terug.

Bij AtHand geloven we in ‘the power of play’. Spel helpt om sociale interactie aan te gaan, nieuwe vaardigheden te ontwikkelen, boven onszelf uit te stijgen en onze doelen te behalen. We vinden dan ook dat gamification structureel inzetbaar moet zijn om het beste uit mensen te halen.

Interesse in wat gamification voor jou kan betekenen? We nodigen je graag uit om op dinsdag 10 december deel te nemen aan ons Event: The Power of Play.