‘Back to the Office’ Game

Welkom terug!

In welke kleur zijn de muren van het kantoor ook alweer geschilderd? Nu we beter beschermd zijn tegen Corona en het voorjaar eraan komt mogen collega’s elkaar weer vaker gaan ontmoeten. Maar die overgang is zo makkelijk nog niet!

Zo’n transitie naar de oude (of nieuwe?) werksituatie zorgt voor onzekerheid. Er zal meer behoefte zijn aan ondersteuning en er zullen veel vragen opduiken. Wanneer ga je wel of juist niet naar kantoor? En voor welke functies geldt dit? Ga je allemaal tegelijk, of gelden er nog speciale maatregelen?

Om deze vragen te beantwoorden heeft AtHand een speciale game van twee weken ontwikkeld: De ‘Back to the Office’ game. Niet alleen worden collega’s bij deze game op een leuke en prettige manier door een efficiënte transitie geloodst, ook vinden zij weer echte verbinding door elkaar uit te dagen en te werken aan teambuilding!

Meer weten?

Kantoorwerkers en thuiswerkers combineren: hoe doe je dat?

De groot deel van de huidige thuiswerkers wil blijven thuiswerken, meldt TNO op basis van eigen onderzoek. Een flexibele combinatie van thuiswerken en werken op kantoor vraagt om ander leiderschap, intrinsieke motivatie bij medewerkers en andere structuren om de samenwerking optimaal te houden. Onze ‘Back to the Office’ Game helpt om deze transitie te realiseren.

Stel een vraag‘Back to the Office’ Game

Snel opstarten, beperkte kosten en een leuke en innovatieve manier om de medewerkers weer op kantoor te verwelkomen.

Breng de Power of Play naar kantoor!

De ‘Back to the Office’ Game

  • Game van 2 weken
  • Relevante eigen content in de game
  • Inclusief 50 game-licenties
Onze methodiek

The Hub

In ons gamethema ‘The Hub’ maak je in twee weken tijd kennis met een virtuele, hypermoderne kantooromgeving. In iedere ruimte wacht een leuke, uitdagende en leerzame opdracht. In 5-10 minuten per dag ben je weer helemaal up-to-date!

De game kan worden gespeeld op desktop of mobiel en is binnen enkele dagen op te starten. De game duurt twee weken en deelnemers kunnen punten scoren met:

  • Het maken van kennismodules over het hybride werken
  • Verrassende quizzen
  • Het delen van onderlinge tips & tricks – via de Deel & Waardeer module
  • Het aangaan van ‘Team challenges’
  • Het spelen van kennisbattles, gericht op fun en het uitdagen van collega’s

Zo geef je gedurende twee weken een flinke boost aan productiviteit, werkplezier en focus! Tien minuten per dag ‘gamen’ is hiervoor genoeg!