Moeten werknemers worden verplicht op kantoor te werken of zich te laten vaccineren? Misschien hoef jij over dat soort zaken niet na te denken, maar we komen allemaal wel eens een (groot of klein) dilemma tegen op het werk. Bijna altijd zijn er stakeholders betrokken met verschillende standpunten. Kun je ze allemaal tevreden stellen?

De perfecte oplossing vinden is zo eenvoudig nog niet, maar gelukkig is het aanvliegen van een dergelijk dilemma gauw te leren. Veilig oefenen met vraagstukken, standpunten en de gevolgen van je werkwijze kan in onze Stakeholders module, een uniek game-element dat flexibel inzetbaar is. Je leert bovendien dat je niet altijd alles in je eentje hoeft op te lossen: welke strategieën, tools en collega’s zijn er om je te helpen? Ook hier ondersteunt de Stakeholders module je.

De hoge hakken van de CEO of de stoere gympen van de Office Manager staan klaar om gepast te worden en je te vertellen wat hun kijk op het probleem is. Probeer ze allemaal eens uit en ontdek de aanpak die het beste past. Je kunt meer lezen over onze modules en ons ACE! Platform op onze site. Game On!

Leer meer interessante weetjes of Gamiifcation in onze blog!