Maak kennis met Janique, dé salestijger die sinds oktober 2022 het team van AtHand versterkt!

 

Wat is je functie bij AtHand?

Mijn rol bij Athand is enerzijds bestaande klanten zo goed mogelijk kunnen blijven bedienen met game-based learning programma’s. Klanten behouden, binden en kijken waar kansen liggen om medewerkers op te leiden. Het binden én behouden van personeel ligt onder meer bij de mogelijkheden voor persoonlijke groei, dus daar is een belangrijke rol voor uitbreiding van games binnen het ACE! Platform weggelegd. Anderzijds ga ik op zoek naar interessante organisaties waarvan game-based learning echt een bijdrage kan leveren voor de performance op de werkvloer. Ik ga op zoek naar kansen en hoop daarmee uiteraard mooie nieuwe klanten mee binnen te halen.

 

Je werkt nog niet zo lang bij AtHand. Wat was voor jou de reden om de overstap naar AtHand te maken?

Toen ik voor het eerst hoorde over Athand en game-based learning was ik meteen enthousiast. Het inzetten van games voor leren sprak mij meteen aan. Ik geloof namelijk enorm in de kracht van spel als middel om te leren en dus te groeien. Daarnaast zijn wij als mens steeds meer visueel ingesteld en hebben positieve prikkels nodig om aandacht en focus te hebben. Dit is precies wat het platform ACE! doet.

Het effect van leren is leuk, maar de weg van het leren leuk maken, heeft een dubbel effect. Ik vind het heel tof dat ik daar mijn steentje aan kan bijdragen.

 

Wat vind je gaaf aan het werk dat AtHand levert?

Het feit dat het platform vele verschillende verhaallijnen heeft. Hierdoor is er voor elke klant wel een passende omgeving om het leerprogramma toe te passen. De designers en developers werken continu aan verbetering, verrijking of vernieuwing van het ACE! Platform. Oh en die Avatars, daar blijf je op los gaan om een zo’n cool mogelijk type voor jezelf te maken. Té leuk.

 

Hoe is de samenwerking en sfeer in het A-team?

Die is zo goed en leuk! Altijd natuurlijk even spannend om met een nieuw team te werken, maar ik heb mij meteen zeer welkom gevoeld. Ik kan mezelf zijn, vragen stellen en er wordt wat afgelachen. Mensen zijn gepassioneerd en staan heel erg achter het product en dienstverlening. Mooi om onderdeel te mogen zijn van dit enthousiasme.

Ik werk het meeste samen met Irene! Die is nu al mijn rots in de branding. Ze helpt me om mijn weg te vinden en is altijd bereid te helpen en vragen te beantwoorden. Daarnaast is het ook een ontzettend leuk mens met veel humor. Ook Sara heeft mij goed op weg geholpen en de jongens van het interactive team kan je alles vragen en mee lachen.

 

Waar hoop je op voor de komende tijd?

Door het voeren van gesprekken met (potentiële) klanten en het bijwonen van de ontzettend leuke workshops verwacht ik dat ik steeds meer de ins en outs begrijp van game-based learning en het ACE! Platform. Ik kijk uit naar de tijd dat ik zelf op pad ga naar klanten en kan luisteren naar welke leervraag een klant heeft. Want met de samenwerking met Tele’Train hebben we een dusdanig breed aanbod van leervormen die passend kunnen zijn voor vele verschillende opleidingsvraagstukken.

 

Wat is voor jou de Power of Play?

Voor mij zit de kracht van spel heel erg in het fun element. Het leren leuk maken. Op scholen wordt dat al gedaan spel en beeld te integreren, maar ook volwassen worden veel meer ‘aangezet’ als er competitie-element in zit of juist door iets te realiseren door samenwerking. Om daarna een badge, prijs of andere beloning te winnen prikkelt het brein nog meer om verder te komen!

 

Ook de kracht van spel ontdekken? Bekijk eens onze whitepapers.