AtHand winnaar Dutch Game Award 2014 Serious Game AtHand winnaar E-learning award 2014
AtHand winnaar San Accent

Leadership Game

Gedragsverandering aansturen

“Verbeter soft skills en activeer gedragsverandering op de werkvloer.”

De Leadership Game is een blended opleidingstraject waarin we ons online ACE! platform combineren met persoonlijke trainingen, het afronden van relevante e-learning modules en effectieve coaching. Spelers worden uitgedaagd hun leiderschapskwaliteiten te verbeteren, tot leerzame (zelf)inzichten te komen, onder andere door het formuleren van eigen krachten en valkuilen middels het kernkwadrant model. Tegelijkertijd stuurt de game op gedragsverandering en de ontwikkeling van soft skills waarbij concreet gedrag beloond wordt met punten in de game.

  • Spelers worden uitgedaagd om tot leerzame (zelf)inzichten te komen.
  • Deelnemers krijgen scores voor het vragen om, ontvangen van en geven van feedback.
  • Het opleidingstraject wordt op maat samengesteld en beslaat meestal meerder ‘leersprints’ van zes weken, verspreid over een langere periode.

Check hieronder de trailer van ‘League of Leaders’, het beschikbare Leadership thema dat onder andere succesvol is ingezet door Essent.

Leadership Game Workshop

Ben je benieuwd wat de Leadership Game voor jouw organisatie kan betekenen? Kom dan naar onze Gamification Workshop! In een kort tijdsbestek brengen we je de principes en do’s and don’t’s van Gamification bij. Vervolgens ga je bouwen aan je eigen variant van de Leadership Game voor jouw organisatie!

Na afloop van de workshop heb je een eigen demo variant van de Leadership Game die je binnen de eigen organisatie kunt testen.

Ahold Leadership Game 1

Ahold Leadership Game 2

Serious Game - Leadership game

Serious Game - Leadership game

Serious Game - Leadership game

Serious Game - Leadership game

Serious Game - Leadership game

Serious Game - Leadership game

haal meer uit je medewerkers

  • Omzet verhogen?
  • Klanttevredenheid verbeteren?
  • Een hogere productiviteit op de werkvloer?

Kortom: wil je het meeste uit je medewerkers halen? In onze whitepaper lees je waarom Gamification onmisbaar is voor een snelle en betere ontwikkeling van je personeel.