Leiderschap

Een manager is nog geen leider. Daarom wil je je managers helpen hun leiderschapskwaliteiten verder te ontwikkelen. Waarschijnlijk heb je al ervaren dat dit nog best een uitdaging is. Blijvende ontwikkeling van persoonlijke leiderschaps- en communicatievaardigheden dient namelijk vooral op de werkvloer en tijdens werktijd plaats te vinden. Onze Leadership Games helpen je hierbij om:

  • Persoonlijke ontwikkeldoelen beter te begrijpen en toe te passen op de werkvloer.
  • Inzichten van theoretische modellen om te zetten in concrete gedragsdoelstellingen en deze zichtbaar te maken.
  • Het ontvangen van feedback makkelijker en leuker te maken.
  • Een blended leertraject aan te bieden waarin we theoretische kennis, hoogwaardige coaching en training koppelen aan daadwerkelijk handelen.
  • Inzicht, groei en coaching van persoonlijk leiderschap relevant en direct concreet te maken.

We maken hierbij gebruik van bewezen modellen en theorieën, zoals de Roos van Leary, kernkwadranten en situationeel leidinggeven. Daarnaast linkt de game naar jullie bestaande coach- en kennisbronnen en biedt deze op adaptieve wijze aan. Einddoel is om te sturen op concrete gedragsverandering van (middel) managers door middel van Business Management Games en zodoende verandertrajecten te ondersteunen. Geen one-size-fits-all dus, maar een persoonlijke, individuele leerweg naar effectiever leiderschap.

Gerelateerde cases

De Friesland Heroes Serious Game

De Friesland Heroes

Serious games
Unive Champs Serious Games

Unive Champs

Serious games
PWC The Associates Serious Game

PWC The Associates

Serious games