Over ons

AtHand

Wij zijn AtHand. Gestart als activatiebureau en groot geworden binnen de markt voor Serious Gaming en Gamification. We zijn continu op zoek naar de beste manier om mensen in beweging te krijgen. Dat doen we al jaren – met succes – vanuit ons kantoor in Amsterdam met een groep fanatieke, creatieve, enthousiaste en resultaatgerichte mensen en daar zijn we best trots op!

Onze Awards

San Accent

BlackBerry – DoJo

 

E-Learning Award

Nokia/Navteq – Map Makers Society

Dutch Game Awards

KPN – The Fiber Game

 

Onze partners

AtHand werkt samen met geselecteerde partners die zich bezighouden met kennisversnelling voor een vloeiende implementatie. Dit zijn onder andere onderwijsbedrijf Tele’Train, adviesbureau MLC en managementondersteuning specialist Oculus Insights.

Logo Tele'Train

Tele’Train staat bekend als een van de meest hoogwaardige aanbieders van Blended Learning-trajecten en verzorgt onder andere opleidingen voor e-learning ontwikkelaars. AtHand’s ACE! Platform is eenvoudig te koppelen aan het platform van Tele’Train. De WFT Academy is een mooi voorbeeld van deze samenwerking.

Logo TKC Digital

MLC is hét adviesbureau op het gebied van Customer Excellence. Zij transformeren organisaties door het inrichten van customer journeys en het continu verbeteren van de processen. Gamification wordt ingezet als middel om medewerkers te laten bijdragen aan het verbeteren en versnellen van de transformatie. Resultaat: loyale, enthousiaste klanten én medewerkers!

Logo Smart Center

Oculus Insights biedt managementondersteuning en educatieve programma’s voor dierenartspraktijken en de veterinaire industrie in Europa, Noord-Amerika en Canada. Blended leer- en veranderprogramma’s – gericht op het verbeteren van onderlinge samenwerking, persoonlijke weerbaarheid en communicatieve vaardigheden – worden verbonden en versterkt door gamification.

AtHand kantoor
AtHand kantoor
AtHand kantoor
AtHand kantoor
AtHand kantoor

Onze klanten

Vodafone Ziggo
Logo T-Mobile
Logo Lebara
Logo Zilveren Kruis
Logo Sony
Logo Transcom
Logo LG
Logo Achmea
Logo Unive
Logo Exact
Logo KPN
Logo CBRE
Logo PWC
Logo Poly
Logo De Friesland
Logo FBTO