Over ons

AtHand

Wij zijn AtHand. Gestart als activatiebureau en groot geworden binnen de markt voor Serious Gaming en Gamification. We zijn continu op zoek naar de beste manier om mensen in beweging te krijgen. Dat doen we al jaren – met succes – vanuit ons kantoor in Amsterdam met een groep fanatieke, creatieve, enthousiaste en resultaatgerichte mensen en daar zijn we best trots op!

Onze Awards

San Accent

BlackBerry – DoJo

 

E-Learning Award

Nokia/Navteq – Map Makers Society

Dutch Game Awards

KPN – The Fiber Game

 

Onze partners

AtHand werkt samen met geselecteerde partners die zich bezighouden met kennisversnelling voor een vloeiende implementatie. Dit zijn onder andere kennismanagement bedrijf TKC digital, onderwijsbedrijf Tele’Train en klantcontact specialist SmartCenter.

Logo Tele'Train

Tele’Train staat bekend als één van de meest hoogwaardige aanbieders van Blended Learning trajecten en verzorgt onder andere opleidingen voor e-learning ontwikkelaars. AtHand’s ACE! Platform is eenvoudig te koppelen aan het platform van Tele’Train. De WFT Academy is een mooi voorbeeld van deze samenwerking.

Logo TKC Digital

TKC digital geldt als dé specialist in kennis- management. Belangrijk, want het in één keer juist beantwoorden van de vraag van je klant wordt steeds bepalender voor je klanttevredenheid. AtHand Games helpen een nieuw te ontwikkelen kennisbank te implementeren door het gebruik hiervan maximaal te boosten bij alle personeel.

Logo Smart Center

SmartCenter is een vooraanstaande specialist in hoogwaardig klantcontact. Digitaal waar het kan, persoonlijk waar het moet. Gamification wordt veel ingezet bij grootschalige klantcontact organisaties, en SmartCenter is AtHand’s partner bij het ontwikkelen van games voor deze belangrijke markt.

AtHand kantoor
AtHand kantoor
AtHand kantoor
AtHand kantoor
AtHand kantoor

Onze klanten

Vodafone Ziggo
Logo T-Mobile
Logo Lebara
Logo Zilveren Kruis
Logo Sony
Logo Transcom
Logo LG
Logo Achmea
Logo Unive
Logo Exact
Logo KPN
Logo CBRE
Logo PWC
Logo Poly
Logo De Friesland
Logo FBTO