Partners

Share The Power of Play

Geloof jij ook in de kracht van Gamification? Spreek je veel met klanten die overwegen Gamification te implementeren in hun bedrijfsprocessen? En zie je daarin een mooie (adviseurs)rol voor jezelf weggelegd? Dan nodigen we je graag uit om verder te komen praten over een mogelijke samenwerking.

Intensieve begeleiding voor (zelfstandige) uitrol

Deel mee in de opbrengsten

Verbreed je L&D portefeuille

Onze Gamification-benadering

Gamification is een krachtige manier om een duurzame gedragsverandering te realiseren. Het is daarmee de methode bij uitstek om de manier waarop mensen leren, presteren en samenwerken  te verbeteren. Waar het gros van het Gamification-aanbod alleen beschikbaar is voor grote bedrijven met veel expertise en ruime budgetten, staat AtHand een betaalbare en schaalbare aanpak voor. 

Om Gamification toegankelijker te maken hebben we het ACE! Platform ontwikkeld – een modulaire, cloud-based Game-oplossing met een verscheidenheid aan tools en Gameplay. Binnen dit platform kunnen de verschillende Game-elementen eenvoudig worden aangepast aan de ambities, systemen en doelen van je klanten. ACE! biedt tooling voor Game- en contentbeheer, uitgebreide rapportages en elke softwaremodule die nodig is om leuke en effectieve Games te maken.

Onze partners

AtHand werkt samen met geselecteerde partners die zich bezighouden met kennisversnelling voor een vloeiende implementatie van de leeroplossing.

Logo Tele'Train

Tele’Train staat bekend als een van de meest hoogwaardige aanbieders van Blended Learning-trajecten en verzorgt onder andere opleidingen voor e-learning ontwikkelaars. AtHand’s ACE! Platform is eenvoudig te koppelen aan het platform van Tele’Train. De WFT Academy is een mooi voorbeeld van deze samenwerking.

Logo Smart Center

Games.4Growth is uitgever en implementatiepartner voor Serious Games en Gamification. In samenwerking met gerenommeerde schrijvers, hoogleraren of andere kennis-experts levert en begeleidt Games.4Growth gegamificeerde en blended leertrajecten voor veel voorkomende uitdagingen bij bedrijfsleven, zorg of overheid. Een voorbeeld is de Six Star Service Game, om je organisatie écht klantgericht te maken. Elk kwartaal lanceert Games.4Growth een direct inzetbare nieuwe game, altijd uitgebreid getest en gericht op de belangrijkste thema’s van deze tijd.

Logo Smart Center

Oculus Insights biedt managementondersteuning en educatieve programma’s voor dierenartspraktijken en de veterinaire industrie in Europa, Noord-Amerika en Canada. Blended leer- en veranderprogramma’s – gericht op het verbeteren van onderlinge samenwerking, persoonlijke weerbaarheid en communicatieve vaardigheden – worden verbonden en versterkt door gamification.

BHV.NL MAAKT WERKEN VEILIG!
BHV.nl maakt zich al meer dan 25 jaar elke dag sterk voor de bedrijfsveiligheid van organisaties in Nederland door cursussen aan te bieden en te adviseren over bedrijfsveiligheid. Daarnaast zetten zij vol in op innovatie. Maar wat maakt BHV.NL nou zo uniek? BHV.NL…

  • …stimuleert zekerheid in handelen;
  • …stelt de cursist centraal;
  • …is een deskundige partner.

Bekijk de case over de Veiligheidsgame die BHV.nl en AtHand samen hebben gemaakt.

Onze inspiratiebronnen

Daarom wil je AtHand Partner worden

  • Je hebt zelf de touwtjes in handen. Verrijk je graag een of meerdere van je eigen trajecten met Gamification? Of wil je liever als zelfstandig partner van AtHand optreden? Jij bepaalt. 
  • Je deelt mee in de opbrengsten. Je deelt mee in de licentie inkomsten! Elk jaar weer zolang jouw klant onze licenties afneemt. Zo bouw je recurring revenues op in jouw businessmodel.
  • Wij voorzien je van gepersonaliseerd (digitaal) marketingmateriaal met informatie over onze Gamification-methodiek.
  • Als je wilt, ontvang je intensieve begeleiding om te zorgen dat je zelfstandig in staat bent om Gamification-trajecten uit te rollen en te begeleiden. Desgewenst leiden we een of meerdere van je medewerkers op tot Game Master, om ook zelfstandig Games in te richten.