Word AtHand Partner!

Share The Power of Play

Geloof jij ook in de kracht van Gamification? Spreek je veel met klanten die overwegen Gamification te implementeren in hun bedrijfsprocessen? En zie je daarin een mooie (adviseurs)rol voor jezelf weggelegd? Dan nodigen we je graag uit om verder te komen praten over een mogelijke samenwerking.

Intensieve begeleiding voor (zelfstandige) uitrol

Deel mee in de opbrengsten

Verbreed je L&D portefeuille

Onze Gamification-benadering

Gamification is een krachtige manier om een duurzame gedragsverandering te realiseren. Het is daarmee de methode bij uitstek om de manier waarop mensen leren, presteren en samenwerken  te verbeteren. Waar het gros van het Gamification-aanbod alleen beschikbaar is voor grote bedrijven met veel expertise en ruime budgetten, staat AtHand een betaalbare en schaalbare aanpak voor. 

Om Gamification toegankelijker te maken hebben we het ACE! Platform ontwikkeld – een modulaire, cloud-based Game-oplossing met een verscheidenheid aan tools en Gameplay. Binnen dit platform kunnen de verschillende Game-elementen eenvoudig worden aangepast aan de ambities, systemen en doelen van je klanten. ACE! biedt tooling voor Game- en contentbeheer, uitgebreide rapportages en elke softwaremodule die nodig is om leuke en effectieve Games te maken.

Onze inspiratiebronnen

Daarom wil je AtHand Partner worden

  • Wij voorzien je van gepersonaliseerd (digitaal) marketingmateriaal met informatie over onze Gamification-methodiek.
  • Je hebt zelf de touwtjes in handen. Werk je graag op basis van een lead fee? Verrijk je graag een of meerdere van je eigen trajecten met Gamification? Of wil je liever als zelfstandig partner van AtHand optreden? Jij bepaalt. We hebben hiervoor drie pakketten ontwikkeld: Brons, Zilver en Goud.
  • Je deelt mee in de opbrengsten. Dit kan oplopen tot 50% van de opbrengsten uit licenties die de eindklant afneemt!
  • Als je wilt, ontvang je intensieve begeleiding om te zorgen dat je zelfstandig in staat bent om Gamification-trajecten uit te rollen en te begeleiden. Desgewenst leiden we een of meerdere van je medewerkers op tot Game Master, om ook zelfstandig Games in te richten.

(En ontvang direct onze Partner-brochure met meer informatie over de verschillende pakketten.)