AtHand winnaar Dutch Game Award 2014 Serious Game AtHand winnaar E-learning award 2014
AtHand winnaar San Accent

Partners

AtHand Logo
AtHand werkt samen met geselecteerde partners die zich bezighouden met kennisversnelling voor een vloeiende implementatie. Dit zijn onder andere kennismanagement bedrijf TKC digital, onderwijsbedrijf Tele’Train en klantcontact specialist SmartCenter.

Bekijk hieronder onze partners.

Tele’Train staat bekend als één van de meest hoogwaardige aanbieders van Blended Learning trajecten en verzorgt onder andere opleidingen voor e-learning ontwikkelaars. AtHand’s ACE! Platform is eenvoudig te koppelen aan het platform van Tele’Train, waarbij het gameplatform gebruikers verwijst naar relevante e-learning modules en scores toekent voor het afronden hiervan. De WFT Academy is een mooi voorbeeld van deze samenwerking.

Tele'Train Logo
TKC digital Logo
TKC digital geldt als dé specialist in kennismanagement. Belangrijk, want het in één keer juist beantwoorden van de vraag van je klant wordt steeds bepalender voor je klanttevredenheid. AtHand Games helpen een nieuw te ontwikkelen kennisbank te implementeren door het gebruik hiervan maximaal te boosten bij alle personeel.
SmartCenter is een vooraanstaande specialist in hoogwaardig klantcontact. Digitaal waar het kan, persoonlijk waar het moet. Gamification wordt veel ingezet bij grootschalige klantcontact organisaties, en SmartCenter is AtHand’s partner bij het ontwikkelen van games voor deze belangrijke markt.

 

SmartCenter Logo