AtHand winnaar Dutch Game Award 2014 Serious Game AtHand winnaar E-learning award 2014
AtHand winnaar San Accent

Performance Game

Leertrajecten versterken

“Het werkt als een booster op bestaande leerinstrumenten.”

De AtHand Performance Game versterkt leer- en verandertrajecten van je medewerkers. Door scores uit bestaande audits, rapportages of andere KPI’s om te zetten in een score in de game wordt leren en presteren effectiever. Middels de gebruiksvriendelijke coach- en reporttool helpen we managers, concreet én positief, te sturen op het verbeteren van kennis, competenties, vaardigheden, gedrag en concrete resultaten. De Performance Game:

  • Werkt als een booster op bestaande leerinstrumenten als trainingen, e-learning en on-the-job coaching.
  • Maakt leren en presteren effectiever en leuker door scores uit bestaande audits, rapportages of andere KPI’s om te zetten in gamescores.
  • Versnelt en versterkt verbeter- en veranderingsprogramma’s.

 

Performance Game Workshop

Ben je benieuwd wat de Performance Game voor jouw organisatie kan betekenen? Kom dan naar onze Gamification Workshop! In een kort tijdsbestek brengen we je de principes en do’s and don’t’s van Gamification bij. Vervolgens ga je bouwen aan je eigen variant van de Performance Game voor jouw organisatie!

Na afloop van de workshop heb je een eigen demovariant van de Performance Game die je binnen de eigen organisatie kunt testen.

Univé Champs Performance Game 1

Univé Champs Performance Game 2

Serious Game - PWC - Start Up 1

Serious Game - PWC - Start Up 2

Haal meer uit je medewerkers

  • Omzet verhogen?
  • Klanttevredenheid verbeteren?
  • Een hogere productiviteit op de werkvloer? 

Kortom: wil je het meeste uit je medewerkers halen? In onze whitepaper lees je waarom Gamification onmisbaar is voor een snelle en betere ontwikkeling van je personeel.