AtHand winnaar Dutch Game Award 2014 Serious Game AtHand winnaar E-learning award 2014
AtHand winnaar San Accent

Proces

The Power of Process

Bij AtHand willen we dat onze games succesvol zijn. We streven ernaar dat onze opdrachtgever kan scoren met de opdracht die hij of zij bij ons neerlegt. Het liefst spectaculair, maar in ieder geval concreet en meetbaar. Om deze ambitie waar te maken leveren wij vakmanschap, ervaring, een unieke en bewezen methodiek en natuurlijk de benodigde software. Elk gamification traject wordt begeleid door één van onze gamification consultants of projectmanagers waarin we in een co-creatief proces met onze opdrachtgevers tot het best mogelijke resultaat komen. AtHand neemt je ‘bij de hand’ en we doen we er alles aan om, gezamenlijk, tot een maximaal resultaat te komen.

“Ons projectmanagement model is een mix van de klassieke ‘Prince2 Projectmanagement methode’, aangevuld met de beste ervaringen van scrum en agile. We borgen hierbij de afgesproken kaders en zijn gelijktijdig maximaal gefocust op het beoogde resultaat..” Eric de Vries, Manager AtHand Development Team en Scrum Master.

Om succesvolle Games te ontwerpen en uit te rollen hanteert AtHand het zogenaamde ‘6D’ model: Discover, Define, Design, Develop, Deliver en Deploy. Alle zes stappen zetten we hierbij samen met onze opdrachtgever. Vanuit co-creatie komen we tot het best mogelijke resultaat en weten wij zeker dat de games optimaal aansluiten op jouw organisatie, mensen en processen. Om de software hoef je je geen zorgen te maken. Het ACE! Platform wordt internationaal en structureel ingezet door grote organisaties en wordt dagelijks gemonitord, onderhouden en verbeterd. Na een uitgebreide demo en toelichting van de online tooling, kunnen we ons dus volledig concentreren op jouw doel binnen jullie organisatie. Zo komen we tot een optimale game configuratie en effectief uitrolplan.

6D model AtHand

“AtHand neemt altijd volledige verantwoordelijkheid voor het goed opleveren van een project, dit geeft veel rust en vertrouwen” Ole Hellfritsch, Marketing Manager Benelux & Nordics, Plantronics

Structurele inzet van gamification

Na een ‘Proof-of-Concept’ kiezen veel van onze opdrachtgevers voor een structurele inzet van AtHand Games waarin verschillende doelstellingen centraal kunnen staan; of je nu een implementatietraject wilt ondersteunen, je klanttevredenheid wilt verhogen, sales een boost wilt geven of het management van een specifieke afdeling wilt helpen zich te ontwikkelen als leider.

Ons ACE! platform houdt het configureren van nieuwe games, het wijzigen van game thema’s en game-play en het updaten van content eenvoudig. Bovendien kunnen onze gamification consultants je hierbij volledig ontzorgen. Het laten opleiden van een eigen Game-Manager en zelfstandig onze tooling inzetten behoort ook tot de mogelijkheden.