AtHand winnaar Dutch Game Award 2014 Serious Game AtHand winnaar E-learning award 2014
AtHand winnaar San Accent
00 Academy

00 ACADEMY

“WELCOME TO THE 00-ACADEMY”

Voorzichtig! Er zijn geheime agenten actief. Onherkenbaar vermomd als gewone klanten. Er is slechts één manier om ze te ontmaskeren. Stel een vraag over de waterdichtheid van hun telefoon.

Op zoek naar nieuwe getalenteerde agenten, heeft de 00-Academy door middel van een videoboodschap contact opgenomen met de T-Mobile sales agents. De 00-Academy heeft nieuwe teams van sales agents nodig om exclusieve missies uit te voeren.

Alle missies hebben verband met de unieke USP van de Sony Z3 & Z3 Compact: waterdichtheid. Door te slagen voor deze missies, gaven wij de teams de kans om hun kennis te vergroten, alle speciale features te ontdekken en sales van de Z3 series te vergroten.

De teams met de hoogste score voor de missies en sales werden uitgenodigd voor James Bond waardige events, zoals een cocktail workshop, een schiet- en een antislipcursus.

Na het tonen van inzet, kracht en kennis voor het team, was het tijd voor het tweede deel van de 00-Academy. Maar nu was het ieder voor zich. Alle sales agents kregen twee individuele uitdagingen op het gebied van sales en kennis met een looptijd van 26 weken.

Om hun kennis te toetsen kregen de sales agents geheime missies van de beste 00-Academy agents, zoals Pierce Brosnan en Sean Connery. Na 12 weken werden de bestverkopende agents uitgenodigd voor de officiële SPECTRE-première in Tuschinksi.

Serious Game - 00 Academy

Serious Game - 00 Academy

Serious Game - 00 Academy

Deze boodschap vernietigt zichzelf in 3…2…1..

Serious Game - Sony - 00 Academy
Serious Game - Sony - 00 Academy
Serious Game - Sony - 00 Academy