Sony
Secret Intelligence Service

“After graduating from the 00-Academy, it’s time for the real deal.”

Vanwege de lancering van hun nieuwe toestellen: de Xperia Z5, de Xperia Z5 Compact en de Xperia Compact Bond, vroeg Sony ons om een incentive te ontwikkelen voor de Nederlandse retailers. Aangezien de agents net waren afgestudeerd aan de 00-Academy, was het tijd voor het echte werk. Daarom hebben we de Secret Intelligence Service opgericht, met als doel het introduceren van de nieuwe Sony toestellen en het creeëren van een sales boost op de volledige Xperia serie. Om dit te bereiken, hebben we een extra opdracht toegevoegd aan de sales challenge en de team managers gevraagd om in te zetten om hun eigen targets.

De Secret Intelligence Service werd gelanceerd vlak voor de nieuwe James Bond film SPECTRE in première ging in bioscopen door heel Nederland. Dus, bovenop de hoofdprijs voor het overall best presterende team, beloonden we de best scorende teams per week. Alle prijzen waren gelinkt aan de nieuwe James Bond telefoon en zorgden tegelijk voor extra traffic naar de winkels.

De overall winnaars van SIS werden, zonder verdere instructies, gevraagd om naar Utrecht te komen. Bij aanvang ging direct The Game van start. The Game kun je het best omschrijven als een spelbeleving waarin realiteit en fictie elkaar afwisselen…

Gerelateerde cases

De Friesland Heroes

Serious games

Unive Champs

Serious games

PWC The Associates

Serious games

Bekijk meer cases

Inschrijven Gamification Workshop