AtHand winnaar Dutch Game Award 2014 Serious Game AtHand winnaar E-learning award 2014
AtHand winnaar San Accent

Sony’s Showtime!

“Bigger, Brighter, Bolder… It’s SHOWTIME!”

Voor de introductie van Sony’s nieuwste toestellen: de Sony Z3 & de Sony Z3 compact heeft AtHand een incentive gemaakt voor Nederlandse retailers. Met unieke USP’s als water- en stofdichtheid, een prachtig design en high-end specs waren wij overtuigd. Het product lag al in de winkel. Nu was het tijd voor de consument om net zo van de toestellen te gaan houden als wij. Daarom creëerden we een game om op een luchtige en speelse manier de harten en gedachten van de Nederlandse retailers te winnen.

SHOWTIME.

Creëer je eigen Sony ster, zoals Beyoncé of Spiderman, zorg dat je bovenaan staat en laat je ster glanzen! Door multi-getalenteerd te zijn worden de sterren groter en mooier.

Je bent niet alleen. Gedurende het spel komen de retailers coaches tegen die zich laten inspireren door Sony Z3 USP’s. Zij helpen je slagen. Een strategie die ervoor heeft gezorgd dat de retailers het toestel ook echt gingen testen en met andere smartphones gingen vergeleken.

De kick-off van de incentive was spectaculair. Een grote Sony Touringcar, met daarin Spiderwoman, toerde met hapjes, drankjes en muziek langs verschillende locaties.

Door game elementen als USP-reviews, wekelijkse examens, sales battles en prestaties was het spel de meest effectieve tool om op een leuke en aantrekkelijke manier te leren.

Engagement werd beloond en de winnaars van de review challenge mochten de telefoon houden. De gebruiker met de hoogste individuele examen score kreeg een gloednieuwe PlayStation 4 en de bestverkopende winkel kreeg een spectaculaire full VIP behandeling.

Slide 1

Slide 2

Slide 3

Slide 4

Het team dat van alle teams het best presteerde werd gekroond tot winner van de game.

Serious game - Sony - Showtime
Serious game - Sony - Showtime
Serious game - Sony - Showtime