Sales Game

Met onze Sales Game ondersteun je productintroducties, verbeter je het gebruik van CRM-tooling en geef je een boost aan cross-, en upsell, het genereren van leads of het verhogen van conversies. Deelnemers van de Sales Game presteren beter, beleven meer plezier aan hun werk en zijn in staat om opgedane kennis en vaardigheden te vertalen naar concrete salesdoelstellingen. Dit doen we door:

  • Medewerkers op interactieve wijze nieuwe (product)kennis en benodigde vaardigheden aan te leren.
  • Het verbeteren van verkoopvaardigheden te ervaren als een spel. Inspirerend, met heldere doelen en regels, veilig en ja, een beetje competitief.
  • Deelnemers uit te dagen om stap voor stap naar een concrete sales doelstelling toe te werken.

We sturen dus rechtstreeks op gedrag met een methode die heel schaalbaar is en bovendien binnen 6 weken uitgerold kan worden. Handig toch?

Sales Game in de praktijk ervaren

Ben je benieuwd wat de Sales Game voor je kan betekenen? Kom dan naar onze Gamification Workshop! In een kort tijdsbestek brengen we je de principes en do’s and don’ts van Gamification bij. Vervolgens bouw je aan je eigen variant van de Sales Game voor je eigen organisatie!

Na afloop van de workshop heb je een eigen demo variant van de Sales Game die je binnen de eigen organisatie kunt testen.

Gerelateerde cases

De Friesland Heroes Serious Game

De Friesland Heroes

Serious games
Unive Champs Serious Game

Unive Champs

Serious games
PWC The Associates Serious Game

PWC The Associates

Serious games