AtHand winnaar Dutch Game Award 2014 Serious Game AtHand winnaar E-learning award 2014
AtHand winnaar San Accent

Athand Vacature

Gamification Consultant

Bij AtHand geloven we dat sturen op gedragsverandering, leren en ontwikkelen met plezier samen moet gaan om tot de best mogelijke resultaten te komen. In een snel veranderend speelveld zijn klassieke leermethoden niet meer afdoende. Zeker niet, wanneer we ‘leren’ direct koppelen aan het behalen van meetbare resultaten.

AtHand brengt daarom de ‘Power of Play’ om organisaties en mensen te helpen hun doelen te behalen.

Middels gamification helpen we onze klanten om, sturend op kennis, vaardigheden, houding en vooral gedrag, hun doelen te behalen. De ‘games’ zijn hiervoor al ontwikkeld maar moeten wel op maat geconfigureerd worden voor onze klanten. AtHand’s ACE! Platform biedt een scala aan games, allemaal gericht op het versneld behalen van resultaten.

Het leiden van een co-creatieve sessie om te komen tot het optimale ‘configuratieplan’, het begeleiden van lancering en inzet van de games en onze klanten helpen het maximale resultaat uit gamification te halen, is de verantwoordelijkheid van de AtHand Gamification Consultant.

ACE! en AtHand Games worden internationaal ingezet door organisaties als Vodafone-Ziggo, PwC, Transcom, Essent en Achmea.

“Omdat je de stellige overtuiging hebt dat optimaal presteren altijd met plezier samen gaat en het je geweldig lijkt implementatie van Serious Games bij grote merken en organisaties te begeleiden.”

Wie ben je?

  • Je bent een ‘mensen-mens’ en verdiept je graag in gedrag en gedragsverandering.
  • Je bent proactief en ondernemend en houdt van complexe vraagstukken waarin je altijd op zoek gaat naar haalbare, werkende oplossingen.
  • Je vindt het leuk om mensen en organisaties te adviseren, te activeren, te trainen en te begeleiden.
  • Je hebt enkele jaren relevante werkervaring, bijvoorbeeld opgedaan binnen een online- of trainingsbureau, met account en/of projectverantwoordelijkheid.
  • Je hebt een afgeronde opleiding op HBO- of academisch niveau met een sterke affiniteit voor online en/of social studies.
  • Je bent zeer gemotiveerd, analytisch en je neemt verantwoordelijkheid voor resultaten.
  • Je werkt graag in een team, maar kunt zelfstandig werken en relevante beslissingen nemen.
  • Je gelooft in sturen op heldere doelstellingen, intrinsieke motivatie en het slim inzetten van technologie.
  • Je schrijft en spreekt vloeiend Nederlands en Engels.

Hoe ziet je werk eruit?

Als Gamification Consultant ben jij het gezicht van AtHand. Je analyseert klantsituaties en je begrijpt exact hoe je het AtHand portfolio op een inspirerende manier bij de klant kunt implementeren. Je weet dat Serious Games leuk zijn om te doen maar zorgt ervoor dat onze games vooral ook leiden tot meetbare gedragsverandering en prestatieverbeteringen. Soms voor tientallen en soms voor duizenden medewerkers tegelijk. Je werkt proactief, bent makkelijk & vlot in je communicatie en probeert de klant zoveel mogelijk te ontzorgen. Daarnaast werk je nauw samen met je collega’s en ben je steeds alert op nieuwe kansen voor AtHand. Hierbij ben je zelfstandig in staat (kleinschalige) events, workshops of andere vormen van activaties uit te rollen en te begeleiden.

Wat bieden we je?

Als je bij AtHand gaat werken, ben je verzekerd van een dynamische werkomgeving midden in Amsterdam, werk je met mooie en inspirerende klanten, enthousiaste collega’s en competitieve arbeidsvoorwaarden die zijn opgesteld met aandacht voor jouw groei en flexibel werken en leven.

AtHand?

“Begonnen in 2003 als activatiebureau en inmiddels één van de meest vooraanstaande specialisten in gamification.” We zijn kundig, pragmatisch, zeer klantgericht en ambitieus. Strategie, concept- en softwareontwikkeling en de begeleiding van klanten worden in-house gedaan door een groeiend team van zo’n 20 game professionals. Na de afgelopen jaren een unieke methodiek en softwareplatform ontwikkeld te hebben, heeft AtHand in 2018 een groeiversnelling ingezet. AtHand Games worden momenteel gespeeld in vijf landen.

Ben jij onze nieuwe Gamification Consultant?

Stuur je motivatie en cv naar info@athand.nl dan nemen we snel contact met je op.