AtHand winnaar Dutch Game Award 2014 Serious Game AtHand winnaar E-learning award 2014
AtHand winnaar San Accent

Athand Vacature

Sales Executive

 

 • Wil je meegroeien met een creatief, fanatiek en groeiend bedrijf?
 • Boek jij resultaten door aanpakken op korte termijn en een focus op lange termijn?
 • Ben je toe aan verdieping in je sales ervaring in een brede en uitdagende rol?

 

Bij AtHand zijn we op zoek naar een resultaatgerichte Sales Executive die helpt onze sales naar een volgend level te tillen.

AtHand groeit

AtHand helpt klanten groeien door de inzet van Gamification. Al jaren leveren wij onze klanten de beste tools om leren, presteren, werken en veranderen leuk te maken. En met succes, want AtHand groeit! Ons SaaS platform wordt inmiddels door bedrijven in meer dan tien landen gebruikt. Met alle nieuwe klanten, uitdagingen en ontwikkelingen groeit ook ons eigen team door.

Wil je mee groeien?

We zoeken ondersteuning om de grote interesse in onze oplossingen opvolging te geven. Na de toevoeging van diverse andere rollen, willen we nu onze groei samen met een of meerdere Sales Executives verder vormgeven. Een functie die verschillende rollen zoals accountmanagement, sales management en consultative selling combineert.

“Het is geen platte sales – we hebben behoefte aan mensen die in staat zijn om met de klant mee te denken en ook bestaande klanten te helpen om onze tool verder uit te rollen binnen hun organisatie. “

Matcht het?

We breiden ons team graag uit met mensen die bij ons bedrijf passen en bij wie AtHand als bedrijf past. Daarom laten we graag iets meer weten van wie wij zijn en wie we zoeken.

Wij staan voor:

 • Vooruitstrevend op het gebied van Gamification
 • Streven naar het optimale resultaat in de samenwerking met elke klant
 • Langdurige relaties met onze klanten opbouwen en onderhouden
 • Groeien met behoud van hoog niveau

Wij zoeken: 

 • Een bewezen succesvolle achtergrond in sales waarbij je op zoek bent naar meer diepgang
 • Je denkt en werkt graag breder dan je eigen rol
 • De vaardigheid om jezelf mondeling en schriftelijk uitstekend en professioneel uit te drukken in zowel het Nederlands als het Engels
 • Je streeft altijd naar optimalisatie en het beste resultaat voor zowel de klant als AtHand

Hoe ziet je werk eruit?

Als Gamification Consultant ben jij het gezicht van AtHand. Je analyseert klantsituaties en je begrijpt exact hoe je het AtHand portfolio op een inspirerende manier bij de klant kunt implementeren. Je weet dat Serious Games leuk zijn om te doen maar zorgt ervoor dat onze games vooral ook leiden tot meetbare gedragsverandering en prestatieverbeteringen. Soms voor tientallen en soms voor duizenden medewerkers tegelijk. Je werkt proactief, bent makkelijk & vlot in je communicatie en probeert de klant zoveel mogelijk te ontzorgen. Daarnaast werk je nauw samen met je collega’s en ben je steeds alert op nieuwe kansen voor AtHand. Hierbij ben je zelfstandig in staat (kleinschalige) events, workshops of andere vormen van activaties uit te rollen en te begeleiden.

Ons team

Is de rol van Sales Executive voor jou de perfecte volgende stap en wil je kennis maken met The Power of Play?

Dan willen we je graag ontmoeten.

Stuur je CV en motivatie naar mischa.voogt@athand.nl.
Of bel voor meer informatie naar 06 51 92 57 79.

Laat je wat van je horen?

Mischa