AtHand winnaar Dutch Game Award 2014 Serious Game AtHand winnaar E-learning award 2014
AtHand winnaar San Accent
Serious Game - KPN - The Fiber Game - Winner Dutch Game Awards 2014

Videoproductie

Dé manier om informatie en gevoel bij je doelgroep over te brengen.

AtHand produceert sinds 2003 een grote verscheidenheid aan films voor toonaangevende merken. Video is altijd onderdeel van een groter geheel, daarom kijken we altijd verder dan de video zelf. We denken conceptueel mee met de klant en leveren op van storyboard tot de final edit.

Video is de ideale manier om enerzijds informatie en anderzijds het gevoel over te brengen bij je doelgroep. Door humor toe te voegen aan het verhaal wordt het een belevenis op zich. We creëren video’s voor onder andere storytelling, bedrijfscommunicatie of productlanceringen, trainingen en content marketing.

Hieronder staat de casevideo van Vodafone TimeChasers.

Brandfilms, serious gaming, animatie,
productvideo en commercials.

Commercials en promo’s

Bindt en stuurt de doelgroep in de gewenste richting.

Behoeften veranderen. Het is zaak van de organisatie om dit in het oog te houden en zo goed mogelijk op de verandering in te spelen. Het binnenhalen en binden van de doelgroep is vaak een belangrijke pijler binnen de marketing. Door productinformatie te koppelen aan een sterke visuele en auditieve belevenis, met humor als ingrediënt, komt de boodschap pas echt over.

Instructies en trainingen

Versterkt het ontwikkeltraject en daagt mensen uit.

Gebruik instructie- en trainingsvideo’s om het leertraject te versterken. Door grappige, informerende en uitdagende video’s te gebruiken creëer je de optimale voorbereiding op de training. Daarnaast heb je de mogelijkheid om trainingen (nogmaals) via video te volgen op elke locatie.

Activatie

Creëer fans!

AtHand is in 2003 opgericht als activatiebureau en heeft inmiddels honderden projecten uitgevoerd. Ongeacht de doelgroep, wat de mensen zeggen over je organisatie wordt bepaald door de aangeboden ervaring. Wij als consumenten, werknemers, partners, mensen hebben namelijk ervaringen nodig om fan te worden. Versterk je activatiecampagne met een uitgedachte video en zorg dat de ervaring blijft hangen!

Animatie

Creëer een unieke storyline.

Animaties video’s brengen vrijwel elke boodschap op een passende wijze over. Het is daarnaast een manier om eenvoudig en duidelijk te communiceren en jouw uniek verhaal te vertellen. Wij helpen je het concept te bedenken, het script te schrijven en de film te produceren.

Contact

Nieuwsgierig over onze videoproductie?